* Breakfasta *

új kedvenc reggelizős, kávé-elhozós helyeim.. mert imádom, ha reggeli napsütésben sétálva az urbánus betonkörnyezetben tele van a kezem lélekmelegítő finomságokkal, melyektől (lényegtelen, hogy akár hétfő van) mosolyog a fejem. :)

BUTTER BROTHERS

egyáltalán nem új, már régóta szemeztem is vele, de annyira nem esett útba sehogy, hogy egy esős-szakítós-pakolós szombat délelőtt kellett hozzá: ha már előre tudom, hogy sz*r napom van, megendegem magamnak, hogy azt egyek, amit csak akarok.

a napom legjobb döntése volt betérni ide, mert a tojásos-húsos-zöldséges quiche, a tojásos-sonkás töltött hajtogatás (igen, van sok tojás, de szuperjók), a sonkás perec és a naponta változó sütik – überkedvenc a puha, rétegelt kókuszkocka! – mind mennyei.

kevés helyek egyike, ahol cukor nélkül iszom a kávét (mert úgy jó ahogy van), egy smoothie-t majd még izzítanom kell és mióta megtapasztaltam a kutyások életét, baromira értékelem, hogy dogfriendy a hely.

a kistestvére (?) Bean Busters szintén nem rossz, de feelingben nekem az eredeti BB adja leginkább. :)

PAZAR CAFÉ

a szembesarokra járok edzeni és mivel folyamatos náluk a pörgés, csak idő kérdése volt, hogy átugorjak egy kávéra. azóta ez rutinná vált, amiben nagy szerepe van a diós-szilvás rugelachnak, meg a finom kávénak. ár-értékben (tekintve, hogy ötker) teljesen rendben van, és komolyan őrület, hogyan tudnak a nap bármely szakában széles mosollyal és totálkedvesen fogadni mindenkit. remélem iszom én is abból, amiből ők és rám is ragad ebből a nagyon pozitív attitűdből.

mai naptól a péntek reggeli fix pontot látom bennük, mert a hétvégének is meg kell adni a módját. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.