* Mazel Tov *

:gyorsjelentés a belvárosból:

a Mazel Tov már vagy egy éve nyitva van, de a trendi design ellenére nem érdekelt különösebben, tegnap este is csak egy születésnap miatt néztünk be ide.
mint helyszín nagyon jó – helyileg és berendezésben is (bár a pénteki zene szörnyű volt :)), a srácok pedig látszólag állják a sarat – mert hát szívták a vérüket rendesen.

vacsora gyanánt a korianderes, mentás marha kebab bárányzsíron zaatar pitával, valamint a jerusalem mix került tesztelésre. bár az emberek el voltak ájulva az ételektől, nekem félelmetesen nem jött be.
egyrészt feltűnően gyorsan hozták ki – tehát sicher, hogy nem volt friss -, másrészt egyetlen sós íze volt mindennek, beleértve a  grillezett céklát és a marokkói répasalátát. semmi izgalom, semmi játékosság, semmi keleti gazdagság.. hol van a pikáns, az édes, a citrom???

azt hittem csak velem van (ismét) a baj, de megerősítést kaptam, hogy nem. mindkét fogásnak olyan íze volt, mikor turisták elutaznak Görögországba, hazahoznak szuvenírnek fűszer mix csomagokat, hogy akkor ők most nekiállnak görög salátákat gyártani. biztos túl sok Tony-t nézek, de ennél azért többet vártam.
mivel nem vagyok terhes csak a tegnapi vacsora ingerszegény íze miatt lehet, hogy most két pofára tömöm magamba a lime-ot és nyalogatom a házi tortillámból kicsöpögő salsás hússzaftot.

a lehangoló kaja után legalább a rumgyömbéremnek cream soda íze volt, köszönöm, szóval a Mazel Tov maradjon inkább kocsma és koncerthelyszín, mint étterem. jah, és ha Marokkóban ilyen ízük lesz a kajáknak, bőgve jövök haza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.